Felet 800706BE visas när du försöker starta en Xbox One-app

Du ser följande felkod när du försöker starta Xbox One-appen:

800706BE

Detta kan innebära att ett problem orsakade att appen kraschade eller avslutades oväntat.

Lösningar

Lösning 1: Försök starta appen igen

Lös problemet genom att vänta några minuter och sedan försöka starta appen igen.

Testa nästa lösning om appen inte startar.

Lösning 2: Starta om konsolen

Lös problemet genom att starta om Xbox One-konsolen och sedan försöka starta appen igen. Så här gör du:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen  öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen  på konsolen igen för att starta om den.