Felet 800706F4 visas när du startar ett Xbox One-spel

Följande felkod visas när du försöker starta ett Xbox One-spel:

800706F4

Spelet gick inte att starta, vilket kan bero på hur det lagras på konsolen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Försök starta spelet igen

1. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du försöker spela.

Försök med nästa lösning om spelet inte startar.

Lösning 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Försök starta spelet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök starta spelet igen.

Lösning 3: Installera om spelet

Om du installerar om spelet ersätts det spel som lagras på konsolen. Oavsett om du installerade spelet från en skiva eller från Store måste du först avinstallera den tidigare installationen. Så här avinstallerar du ett spel:

1. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du vill avinstallera.
  4. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Avinstallera.

Du kan sedan återinstallera spelet genom att sätta in skivan eller genom att ladda ned det igen från Xbox Store. Du laddar ned spelet igen genom att leta upp det i Store, välja det och sedan välja Install.