Felet 80072EE7 visas när du försöker öppna innehåll på Xbox One-konsolen

Följande fel kan visas när du försöker öppna innehåll på Xbox One-konsolen:

Fel 80072EE7

Detta kan innebära att det inte gick att ladda resursen du försökte öppna på konsolen. Vanligtvis inträffar det här felet när ett nätverksanslutningsfel förhindrar att namnet på resursen matchas med en IP-adress.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-03-30T17:03:33.8839283+00:00

Lösning 2: Testa anslutningen till Xbox Live

1. Starta om nätverksenheten.
  2. Testa anslutningen till Xbox Live:
    1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
    2. Välj Inställningar.
    3. Välj Alla inställningar.
    4. Välj Nätverk.
    5. Välj Nätverksinställningar.
    6. Välj Testa nätverksanslutning.

Om det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du testa att felsöka konsolen med hjälp av Lösning på Xbox One-nätverksanslutningsfel.