Felet 801540A9 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod och meddelande kan visas när du försöker ladda ned ett spel till Xbox One:

801540A9

Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this console. To fix it, download it again.

Detta kan innebära att ett barnkonto inte kan ladda familjemedlemmars profiler.

Lösning

Associera barnets konto med vuxenkontot igen. Gör så här:

1. Logga in på ditt Microsoft-konto och välj fliken Family.
  2. Välj Add a child.
  3. Ange e-postadressen för det barnkonto som du vill associera med vuxenkontot igen. Då skickas en inbjudan till barnkontots e-postadress.
  4. Logga ut från ditt Microsoft-konto och logga in på barnkontot.
    Obs! Av säkerhetsskäl kan du eventuellt ombes verifiera kontot.
  5. Välj knappen Sign in and accept.
    Obs! Du hittar e-posten om du väljer View inbox.