Felet 8015DC12 visas när du försöker starta ett spel eller en app på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel eller en app på Xbox One-konsolen:

8015DC12

Detta innebär att du kanske behöver vänta några minuter och sedan försöka spela upp innehållet igen. Du kan också behöva starta om konsolen.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-10-18T08:05:42.4642305+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

Lös problemet genom att starta om Xbox One-konsolen och försök sedan starta spelet eller appen igen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Försök att spela innehållet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök att spela innehållet igen.