Felet 80270254 visas när du spelar upp innehåll på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du försöker spela upp innehåll på Xbox One:

80270254

Detta kan innebära att du behöver installera rätt app för att kunna spela upp innehållet eller att innehållet du försöker spela upp inte har installerats.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

TV, musik och video: körs
2017-04-29T02:23:04.5752222+00:00

Lösning 2: Kontrollera att du kan logga in på Xbox Live

Se till att du är ansluten till Xbox Live och inloggad med din profil. Om det inte går att ansluta läser du lösningen för Xbox One-anslutning.

Lösning 2: Se till att du använder rätt app

Kontrollera att du har laddat ned rätt app för att använda eller spela upp innehållet.

Lösning 3: Ladda ned innehållet igen

Ladda ned innehållet igen från Xbox Store. Se Installera spel på Xbox One.