Felet 8027025A visas när du försöker logga in eller starta en Xbox One-app

Du ser följande felkod när du försöker logga in eller starta Xbox One-appen:

8027025A

Det här beror på något av följande:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Appen lästes inte in inom den förväntade tiden.
  • Det är ett inloggningsproblem med din profil.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-02-21T02:59:32.7264160+00:00

Lösning 2: Starta appen igen

Stoppa först appen:

1. Gå till startsidan genom att trycka på Xbox-knappen .
  2. Med fokus på appanelen trycker du på Menyknappen .
  3. Välj Avsluta.

Vänta minst tio sekunder och starta sedan appen igen.

Lösning 3: Starta om konsolen

Återställ cacheminnet på din Xbox One-konsol genom att följa anvisningarna här. Om din konsol låst sig gör du en kall omstart genom att följa anvisningarna för detta längre ned.

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.