Felet 876C0002 visas när du försöker fästa något på Startsidan

Följande felkod visas när du försöker fästa ett spel eller en app på Startsidan:

Fel 876C0002

Detta innebär att vi inte kunde fästa det du begärde.

Lösningar

Lös problemet genom att testa lösningarna nedan och försök sedan fästa objektet igen.

Lösning 1: Kontrollera att du inloggad på konsolen

Läs Lösning för Xbox One-inloggning och kontrollera att du är inloggad på konsolen.

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen  öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Rulla till Inställningar och välj Alla inställningar.
  3. Välj Nätverksinställningar under Nätverk.
  4. Välj Testa nätverksanslutning. Om anslutningstestet lyckas kommer konsolen att ansluta till Xbox Live.