Felet 876C0100 visas när du försöker titta på en video på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker titta på videoinnehåll på Xbox One:

876C0100

I de flesta fall beror det här felet på ett övergående anslutningsfel. Problemet brukar oftast lösa sig om du väntar i några minuter och sedan försöker ansluta igen.

Lösningar

Lösning 1: Vänta och försök sedan igen

Vänta ett par minuter och försök sedan spela upp videon igen.

Lösning 2: Testa anslutningen

Om föregående lösning inte fungerade startar du om modemet eller routern och testar sedan anslutningen till Xbox Live. Så här gör du:

1. Starta om nätverksenheten, till exempel ett modem eller en router.
  2. På konsolen går du till startsidan och rullar åt vänster för att öppna guiden.
  3. Välj Inställningar och sedan Alla inställningar.
  4. Välj Nätverksinställningar under Nätverk.
  5. Välj Detaljerad nätverksstatistik. Om du ser att det finns en paketförlust på mer än fem procent kan du prova lösningen på att Xbox One är långsam.