Felet 87DD0006 visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker logga in till Xbox Live på en Xbox One-konsol:

87DD0006

Det kan innebära att det var avbrott i tjänsten just innan du försökte logga in.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-05-01T01:13:09.4915369+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

Återställ cacheminnet på din Xbox One-konsol genom att följa anvisningarna här. Om din konsol låst sig gör du en kall omstart genom att följa anvisningarna för detta längre ned.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.