Felet 87DD000D visas när du använder din Xbox One-konsol

Problem

Följande felkod visas när du försöker spela ett spel eller öppna annat innehåll som du köpt på Xbox One-konsolen.

• Fel 87DD000D

Det här felet tyder på att vi inte kunde verifiera licensen för den titel som du försöker öppna.

Lösning

Lös problemet genom att ansluta till Xbox Live med det konto som användes när titeln köptes från första början. Om du är inloggad med ett annat konto kan du läsa mer om hur du byter profil på Xbox One.

Obs! Få reda på hur du anger Xbox One-konsolen som den primära konsolen i Om My home Xbox.