Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet 87DD000F visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live på en Xbox One-konsol:

87DD000F

Det kan innebära att det var avbrott i tjänsten just innan du försökte logga in.

Lösning

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status.

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-05-26T07:56:19.3466764+00:00

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 87DD000F visas när du försöker logga in på Xbox Live på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan