Felet 87DE271F visas när du försöker starta ett spel eller en app

Följande felmeddelande visas när du försöker starta ett spel eller en app:

Error 87DE271F

Det här beror på något av följande:

• Du har köpt och laddat ned spelet, men du är inte inloggad och ansluten till Xbox Live.
  • Någon annan i familjen har köpt och laddat ned spelet, men han eller hon är inte inloggad på Xbox One-konsolen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-04-23T15:53:59.4139785+00:00
Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-04-23T15:53:59.4139785+00:00

Lösning 2: Om du har köpt och laddat ned spelet

Om det här felet visas och det är du som har köpt spelet kontrollerar du att du är ansluten till och inloggad på Xbox Live.

Lösning 3: Om någon annan i familjen har laddat ned spelet

Om någon annan i familjen har köpt spelet och licensen inte gäller för alla användare på konsolen gör du något av följande:

• Familjemedlemmen som köpte spelet måste logga in på Xbox One-konsolen.
  • Personen som köpte spelet kan ange konsolen som hemkonsol. Mer information finns i Om My home Xbox.