Felet 87E00007 visas när du startar ett spel eller en app som laddas ned

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel eller en app:

87E00007

Detta kan innebära att en uppdatering av det spel eller den app som du försökte starta fortfarande håller på att installeras.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-25T04:00:53.2351741+00:00
Sociala medier och spelande: körs
2017-03-25T04:00:53.2351741+00:00

Du kan även undersöka den detaljerade statusen på sidan Xbox Live-status.

Lösning 2: Titta efter aviseringar i Mina spel och appar

1. Dubbeltryck på Xbox-knappen för att gå tillbaka till startsidan.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Rulla ned och välj Mina spel och appar.
  3. Leta upp titeln och kontrollera om det visas en varning eller en förloppsindikator för uppdateringen.
  4. Försök starta titeln igen när installationen har slutförts.