Felet 87E00008 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod visas när du startar ett Xbox One-spel:

87E00008

Detta kan betyda att spelet inte installerades korrekt, eller att det finns en uppdatering till det. Det kan även uppträda om spelet har flyttats mellan lagringsenheter eller om det startades medan en uppdatering installerades.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Sociala medier och spelande: körs
2017-01-24T22:12:57.5526676+00:00

Lösning 2: Kontrollera om spelet behöver uppdateras

1. Tryck på höger avtryckare på startsidan så att Mina spel och appar visas.
  2. Välj Spel.
  3. Leta reda på spelet som du försöker spela.

Om spelpanelen är nedtonad och en förloppsindikator visas hämtas en uppdatering. Vänta tills det är klart. Ikonen "*" visas i det övre högra hörnet på spelpanelen när spelet har uppdaterats.

Försök starta spelet igen. Testa nästa lösning om det inte startar.

Lösning 3: Starta om Xbox One-konsolen.

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.

Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.

2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Försök starta spelet igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den. Försök starta spelet igen.

Lösning 4: Installera om spelet

När du installerar om spelet ersätts spelet som lagras på konsolen och en uppdatering sker ifall det behövs. Oavsett om du installerade spelet från en skiva eller från Xbox Store måste du först avinstallera den tidigare installationen. Så här avinstallerar du ett spel:

1. Tryck på höger avtryckare på startsidan så att Mina spel och appar visas.
  2. Välj Spel.
  3. Välj spelet som du vill installera om.
  4. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj Avinstallera.

Installera sedan om spelet genom att sätta in skivan eller ladda ned det igen från Xbox Store. Du laddar ned spelet igen genom att leta upp det i Store, välja det och sedan välja Install.