87E0000F visas när du laddar ned ett spel eller en app på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker ladda ned och installera ett spel eller en app via Xbox Live till din Xbox One-konsol:

87E0000F

Det här felet kan innebära något av följande:

• Xbox One-konsolen har inte den senaste uppdateringen.
  • Xbox Live-tjänsten är inte tillgänglig för tillfället.
  • Konsolen har problem med att ansluta till Xbox Live.
  • Nedladdningen av spelet eller appen kan behöva avbrytas och sedan laddas ned igen.

Lösningar

Lösning 1: Se om det finns en systemuppdatering
Se om det finns en systemuppdatering Om du har problem när du försöker ladda ned ett spel eller en app till Xbox One kan du prova att uppdatera konsolen.. Om du vill ansluta till Xbox Live måste du ha den senaste konsolprogramvaran. Du kanske även måste uppdatera för att spela vissa nya spel.
Följ de här stegen för att se om det finns någon tillgänglig systemuppdatering:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar och sedan Alla inställningar.
  3. Välj System.
  4. Välj Konsolinformation och uppdateringar.

Om det finns en tillgänglig uppdatering visas den längst ned i första kolumnen. I annat fall visas ”Inga tillgängliga uppdateringar”.

Obs! Systemuppdateringar varierar beroende på det strömläge du använder på Xbox One-konsolen. Om du vill veta mer om strömlägesalternativen för Xbox One och hur de fungerar med systemuppdateringar läser du Om systemuppdateringar på Xbox One.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-06-26T17:49:51.6602857+00:00

Påverkade plattformar:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox på andra enheter

Påverkade tjänster

Logga in på Xbox Live

Senaste uppdatering

Hade du problem med att logga in på Xbox Live? Vi är glada att kunna meddela att vi har åtgärdat problemet och allt fungerar normalt igen. Tack för ert tålamod medan vi arbetade på det, Xbox-medlemmar!

Vill du meddelas när den här funktionen är online igen?

Sociala medier och spelande: körs
2017-06-26T17:49:51.1243210+00:00

Lösning 3: Testa Xbox Live-anslutningen
Om du tidigare har kunnat ansluta till Xbox Live med din nuvarande konsol och nätverkskonfiguration men inte kan ansluta nu testar du din Xbox Live-anslutning.
Om det inte går att ansluta till Xbox Live börjar du med att köra nätverksanslutningstestet på Xbox One-konsolen för att ta reda på vad som orsakar problemet. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Nätverk.
  5. Välj Testa nätverksanslutning till höger på skärmen Nätverksinställningar.

Om du inte kan ansluta till Xbox Live kommer testet att visa dig var i anslutningsprocessen felet uppstår. Det talar också om vilken typ av fel det är. Anteckna den här informationen och gå sedan till Lösningen för Xbox One-nätverksanslutningsfel för att lösa problemet.

Lösning 4: Avbryt och ladda ned appen eller spelet igen
Steg 1: Avbryt nedladdningen
Det är enkelt att avbryta din aktuella hämtning. Så här gör du:

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Sedan väljer du Startsidan.
  2. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar. Välj .
  3. Markera den aktiva nedladdningen eller installationen.
    Obs! Aktiva nedladdningar visas med en förloppsindikator nederst i spelets eller appens panel.
  4. Tryck på menyknappen  på Xbox One-handkontrollen.
  5. Välj Avbryt.

Steg 2: Ladda ned spelet eller appen igen
Du laddar ned spelet eller appen igen genom att leta upp panelen i Xbox Store, välja den och sedan välja Installera. Du kan även ladda ned innehållet genom att rulla åt höger i Mina spel och appar till avsnittet Klar att installeras.