Felet 87E00010 visas när du kopierar eller flyttar ett spel eller en app på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker kopiera eller flytta ett spel eller en app på din Xbox One-konsol:

87E00010

Lösning

Åtgärda felet genom att avinstallera spelet eller appen och göra en ominstallation innan du försöker kopiera eller flytta igen:

Avinstallera spelet eller appen

1. Starta från Startsidan. (Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Startsidan.)
  2. Rulla ned och välj Mina spel och appar.
  3. Markera det innehåll som du vill avinstallera.
  4. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
  5. Välj Hantera app eller Hantera spel.
  6. Markera app- eller spelpanelen och tryck sedan på menyknappen på handkontrollen igen.
  7. Välj Avinstallera.

Installera om appen eller spelet

1. På Startsidan går du åt höger och väljer Mina spel och appar. Bläddra åt höger till avsnittet Klar att installeras.
  2. Välj spelet eller appen för nedladdning och gör en ominstallation.
  3. När spelet eller appen ominstallerats försöker du kopiera eller flytta spelet igen.