Felet 8B100041 visas när du försöker öppna en Xbox One-app

Följande felmeddelanden visas när du försöker öppna en Xbox One-app:
8B100041
Detta innebär att det inte gick att läsa in appen på Xbox One-konsolen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Logga ut alla användare

Logga ut alla användare från konsolen. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att komma tillbaka till Startsidan.
  2. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
  3. Rulla uppåt till Logga in längst upp i guiden.
  4. Välj den profil som är inloggad på konsolen.
  5. Välj Logga ut.
  6. Upprepa de här stegen för varje profil som är inloggad på konsolen.
  7. Logga in med din Xbox Live-profil och försök öppna Xbox One-appen igen.

Lösning 2: Starta om konsolen

Prova att starta om konsolen om lösningen ovan misslyckas. Så här gör du:

1. Starta guiden genom att rulla åt vänster på startsidan.
    Obs! Om du dubbeltrycker på Xbox-knappen öppnas guiden oavsett vilken skärm som visas på konsolen.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Starta om konsol.
  4. Välj Ja för att bekräfta.
  5. Logga in med din Xbox Live-profil och försök öppna Xbox One-appen igen.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.