Felet ACC1 visas när du loggar in på Xbox One-konsolen.

Följande felkod och meddelande visas när du loggar in på Xbox One-konsolen:

ACC1

Sorry, there was a problem with a response from the service.

Detta innebär att det uppstod problem med ett svar från Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: Begränsat
2017-10-16T13:55:04.0000000-07:00

Plattformar som påverkas:

Xbox 360, Xbox One

Tjänster som påverkas:

Logga in på Xbox Live

Senaste uppdatering

Vi är medvetna om att en del medlemmar kan ha problem med att logga in på Xbox Live. Vi arbetar med att lösa detta problem så snart som möjligt, och vi lovar att hålla dig uppdaterad om hur det går.

Påverkade plattformar:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox på andra enheter

Påverkade tjänster

Logga in på Xbox Live

Senaste uppdatering

Hej Xbox-medlemmar. Vi är medvetna om att det är problem med inloggningen till Xbox Live och våra bästa tekniker arbetar på att åtgärda detta så snabbt som möjligt. Tack för ert tålamod medan vi återställer allt till det normala! Vi kommer med en uppdatering så snart vi vet mer.

Vill du meddelas när den här funktionen är online igen?

Lösning 2: Försök logga in igen.

Om det inte finns några problem med Xbox Live-tjänsten väntar du några minuter och försöker sedan logga in igen.