Felet ACC1109 visas när du använder ditt Microsoft-konto när du loggar in på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du använder ditt Microsoft-konto när du loggar in på Xbox One-konsolen:

• ACC1109
  • Sorry, there was a problem. The best way to fix it is to sign everyone out, then sign back in again.

Detta innebär att det uppstod ett problem under inloggningsprocessen. Det här felet inträffar vanligtvis när andra användare redan är inloggade på konsolen.

Lösningar

Lös problemet genom att logga ut från alla profiler på Xbox One-konsolen. Försök sedan logga in på konsolen igen.

Mer information om hur du loggar in på Xbox One-konsolen finns i Så här loggar du ut från Xbox One.