Felet ACC1310 visas när du använder ditt Microsoft-konto när du loggar in på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du försöker använda ditt Microsoft-konto när du loggar in på Xbox One-konsolen:

• ACC1310
  • There was a problem, but it should work if you try again.

Detta innebär att det uppstod ett problem under inloggningsprocessen.

Lösningar

Lös problemet genom att trycka på Xbox-knappen på den trådlösa Xbox One-handkontrollen och försök sedan logga in på profilen igen.