Felet ACC1350 visas när du loggar in på Xbox One med ditt Microsoft-konto

Följande felkod och meddelande visas när du loggar in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto:

ACC1350

Sorry, there was a problem with a response from the service.

Detta innebär att det uppstod ett problem under inloggningsprocessen.

Lösning

För att lösa problemet måste du försöka logga in på ditt Microsoft-konto igen.

1. Tryck på Xbox-knappen  .
  2. Gå till Logga in i skärmens övre vänstra hörn, välj det konto du vill logga in med och välj sedan Logga in.
  3. Markera det konto som du vill logga in med och välj sedan Välj den här personen.