Felet ACC1351 visas när du ansluter till eller loggar in i Xbox Live från Xbox One

Följande felkod visas när du försöker ansluta till eller logga in i Xbox Live på din Xbox One-konsol:

ACC1351

Detta innebär att anslutningens tidsgräns uppnås.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-03-29T11:04:53.1756333+00:00

Påverkade plattformar:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox på andra enheter

Påverkade tjänster

Logga in på Xbox Live

Senaste uppdatering

Hej Xbox-medlemmar. Vi är medvetna om att det är problem med inloggningen till Xbox Live och våra bästa tekniker arbetar på att åtgärda detta så snabbt som möjligt. Tack för ert tålamod medan vi återställer allt till det normala! Vi kommer med en uppdatering så snart vi vet mer.

Vill du meddelas när den här funktionen är online igen?

Lösning 2: Felsöka Xbox Live-anslutningen

Om det inte finns några aktuella meddelanden på tjänstens statussida använder du lösningen för streamingkvalitet i Xbox One för att felsöka problem med timeout och långsamma anslutningar.