Felet ACC5000 visas när du loggar in på Xbox One-konsolen.

Följande felkod och meddelande visas när du loggar in på Xbox One-konsolen:

ACC5000

There’s a problem with the birthdate on your Microsoft Account. To fix it, sign into account.live.com, then choose Edit personal info.

Detta innebär att det födelsedatum du angett är ogiltigt.

Lösning

Lös problemet genom att uppdatera födelsedatumet i ditt Microsoft-konto.

Obs! Det går endast att ändra information i vuxenkonton. Det går inte att ändra barnkonton.

1. Logga in på account.live.com med det konto som används när problemet uppstår.
  2. Klicka på Edit personal info och ändra informationen om födelsedatum.
  3. Klicka på Save.

Det tar en till två timmar innan den nya informationen har uppdaterats i systemet, beroende på var du bor.