Felet ACC5015 visas när du loggar in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto

Följande felkod och meddelande visas när du loggar in på Xbox One-konsolen:

ACC5015
Det uppstod ett problem med ett svar från tjänsten.

Detta innebär att det uppstod problem med ett svar från Xbox Live-tjänsten.

Lösning

Kontrollera Xbox Live-tjänstens status.

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-01-20T20:59:15.1172831+00:00

Påverkade plattformar:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox på andra enheter

Påverkade tjänster

Logga in på Xbox Live

Senaste uppdatering

Hej Xbox-medlemmar. Vi är medvetna om att det är problem med inloggningen till Xbox Live och våra bästa tekniker arbetar på att åtgärda detta så snabbt som möjligt. Tack för ert tålamod medan vi återställer allt till det normala! Vi kommer med en uppdatering så snart vi vet mer.

Vill du meddelas när den här funktionen är online igen?