Felet c00d1126 uppkommer då du spelar en låt eller musikvideo på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker spela en låt eller en musikvideo på Xbox One-konsolen:

c00d1126
Make sure you're connected to the Internet, then try again. If you're definitely connected, make sure no firewalls or proxy servers are blocking access to Xbox services.

Detta kan innebära att du försöka spela upp strömmande innehåll medan konsolen är nedkopplad.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Se till att Xbox-konsolen är ansluten och uppkopplad. Se Nätverkssupport om du vill felsöka ditt nätverk.

Lösning 2: Kontrollera att du är inloggad på ett Xbox Live-konto.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.