Felet CP221 visas när du försöker lägga till en betalningsmetod i Xbox Live

Följande felkod och meddelande visas när du försöker lägga till en betalningsmetod i Xbox Live-kontot:

CP221

You’ve added it to your account already. You’re ready to buy what you want!

Lösning

Om det här felet visas innebär det att betalningsmetoden som du försöker lägga till i kontot redan har lagts till och är redo att användas.