Felet CP308 visas när du uppdaterar adressen för Xbox Live-kontot på en Xbox One-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du uppdaterar adressen för din Xbox Live-konto på en Xbox One-konsol:

• CP308
  • Your city, state, and postal code didn’t match. We’ll go back to where you can check and fix them.

Detta innebär att den ort eller det postnummer som du angett inte matchar och är felaktigt.