Felet CP315 visas när du försöker uppdatera adressinformation på en Xbox One-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du försöker uppdatera adressinformationen för ditt Xbox Live-konto på din Xbox One-konsol:

CP315

Your city, state, and postal code didn’t match. We’ll go back to where you can check and fix them.

Detta innebär att den ort och det postnummer som du angett inte matchar och är felaktiga.

Lösningar

Lös problemet genom att kontrollera att ort och postnummer som du angett är korrekta. Se Ändra Xbox Live-kontoinformationen om du vill kontrollera (eller ändra) informationen.