Felet CP405 visas när du uppdaterar säkerhetskoden för en betalningsalternativet

Följande felkod och meddelande visas när du försöker uppdatera säkerhetskoden för ett betalningsalternativ:

CP405

The security code wasn't correct. See how it's written on your credit card, and enter it again.

Lösning

Lös problemet genom att kontrollera att säkerhetskoden du angett är korrekt. Om den är felaktig kontrollerar du hur den visas på kreditkortet och anger den igen. Om du vill verifiera (eller ändra) Informationen går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Uppdatera ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.