Dela den här sidan

Felkoden E200 visas när du använder Xbox One-konsolen

Följande felkod visas när du använder Xbox One-konsolen:

E200

eller

E200 XXXXXXXX XXXXXXXX

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Lösning

Information om hur du åtgärdar det här problemet finns i lösningen för Xbox One-systemuppdateringar:

  1. Gå till Lösning för Xbox One-systemuppdateringar.
  2. Välj Jag får ett felmeddelande eller en felkod.
  3. Välj Jag får en felkod.
  4. Rulla ned och välj E200 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Följ stegen för att starta om konsolen och, om felet uppstod under en systemuppdatering, starta om systemuppdateringen.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkoden E200 visas när du använder Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan