Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet E305 visas när du uppdaterar konsolprogramvaran

En av följande felkoder visas när du försöker uppdatera konsolens programvara:

  • E305
  • E305 xxxxxxxx xxxxxxxx

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Lösning

Information om hur du åtgärdar det här problemet finns i lösningen för Xbox One-systemuppdateringar:

  1. Gå till systemuppdateringslösningen för Xbox One.
  2. Välj Jag får ett felmeddelande eller en felkod.
  3. Välj Jag får en felkod.
  4. Rulla ned och välj E305 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Följ anvisningarna i Steg 4 för att uppdatera din konsol.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet E305 visas när du uppdaterar konsolprogramvaran" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan