Felet PBR10321 visas när du försöker göra ett köp från Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp via Xbox One-konsolen:

• PBR10321
  • Your purchase can’t be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

Lösning

Försök genomföra betalningen igen med ett annat betalningsalternativ.

Om du behöver lägga till ett nytt betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto kan du göra det antingen på datorn eller på Xbox One-konsolen. Mer information finns i Ändra ett betalningssätt för Xbox Live.