Felet PBR141078 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen:

Error PBR141078
We couldn’t get authorization for this. Försök med ett annat betalningsalternativ. If you have more questions, ask your bank.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank

Kontakta kontokortsutgivaren eller din bank och fråga om villkoren för köp från kontot och om du har behörighet att göra onlineköp med betalningsmetoden.

Lösning 2: Använd ett annat betalningsalternativ

Om du vill lägga till ett betalningsalternativ går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ från din Xbox One-konsol gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Under Konto väljer du Betalning och fakturering.
  5. Välj Lägg till betalningsalternativ.