Felet PBR30225 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen:

Error PBR30225

We couldn’t get authorization for this. Försök med ett annat betalningsalternativ. Kontakta din bank om du har frågor.

Detta innebär att det uppstod ett problem med att auktorisera köpet du försökte genomföra.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank

Kontakta din bank och fråga om villkoren för köp från kontot.

Lösning 2: Använd ett annat betalningsalternativ

Det kan vara ett problem med det betalningsalternativ som är kopplat till ditt konto. Testa ett annat betalningsalternativ. Om det behövs kan du lägga till ett betalningsalternativ på ditt konto. Om du vill göra det går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Lösning 3: Försök genomföra köpet senare

Vänta 24 till 48 timmar och försök sedan genomföra transaktionen igen. När för många köp misslyckats kan transaktionerna blockeras tills inga köpförsök har gjorts under en tid (oftast mellan 24 och 48 timmar).