Felet PBR40195 visas när du lägger till ett betalningsalternativ på en Xbox One-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du försöker lägga till ett betalningsalternativ i ditt Microsoft-konto via Xbox One-konsolen:

Error PBR40195
This payment option is used on as many accounts as it's allowed to be. Remove it from those accounts and try again, or add a different payment option.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ta bort betalningsalternativet från något av dina andra konton

Om du har fler än ett konto kan du ta bort det här betalningsalternativet från minst ett av dina andra konton. Gå till Ändra ett betalningsalternativ online och välj Ta bort ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Prova sedan att lägga till betalningsalternativet på det ursprungliga kontot igen genom att välja Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Mera hjälp finns i Hantera dina betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen på Xbox One.

Lösning 2: Prova ett annat betalningsalternativ

Gå till Uppdatera ett betalningsalternativ online och välj antingen Uppdatera ett betalningsalternativ eller Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.

Relaterade problem