Felet PBR40441 visas när du försöker köpa ett erbjudande på en Xbox One-konsol

Följande felkod och meddelande visas när du försöker köpa ett erbjudande via Xbox One-konsolen:

• Error PBR40441
  • Only a limited number of these are allowed on any one account.

Detta kan innebära att erbjudandet du försöker köpa redan har köpts maximalt antal tillåtna gånger för kontot.

Lösning

Erbjudandet kan inte köpas igen med samma konto. Försök med ett annat köp.