Felet PBR41080 visas när du försöker köpa en prenumeration från Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande kan visas när du försöker köpa en ny prenumeration på Xbox One-konsolen:

Fel PBR41080
Om du vill ändra det sätt som du betalar för prenumerationen kan du ändra betalningsalternativet för din nuvarande prenumeration i stället för att köpa en ny.

Detta kan innebära att du försöker använda ett nytt betalningsalternativ för att köpa en ny prenumeration som är identiskt med det som redan finns i kontot, eller att den aktuella prenumerationen har stängts av eftersom du inte har betalat.

Lösningar

Lös problemet genom att ändra hur du betalar för prenumerationen:

1. Öppna Mitt konto i webbläsaren.
  2. Om det behövs loggar du in på det Microsoft-konto du vill ändra.
    Obs! Du kan bli ombedd att ange en säkerhetskod för att komma åt kontot.
  3. Välj Tjänster och prenumerationer.
  4. Om du har en skuld för prenumerationen kan du välja Betala nu under Nästa debitering och sedan följa anvisningarna om hur du uppdaterar betalningsalternativet.
  5. Om du inte ser alternativet Betala nu under Nästa debitering väljer du Ändra hur du betalar under Betala med och följer sedan anvisningarna om hur du uppdaterar betalningsalternativet.