Felet PBR41210 visas när du köper en ytterligare Xbox Live Guld-prenumeration på Xbox One-konsolen.

Följande felkod och meddelande visas när du köper en ytterligare Xbox Live Guld-prenumeration på Xbox One-konsolen:

• Error PBR41210
  • Extending your subscription isn’t currently allowed for your account.

Detta kan innebära att du har köpt den maximalt tillåtna prenumerationstiden för kontot.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Du kan aktivera funktionen för automatisk förnyelse för den nuvarande prenumeration om du vill vara säker på att det inte blir något glapp i prenumerationen som är kopplad till ditt konto. Mer information hittar du i Få reda på hur du förnyar ditt Xbox Live-guldmedlemskap automatiskt.

Lösning 2: Låt prenumerationstiden gå ut innan du köper.