Felet PBR42710 visas när du köper en prenumeration på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du köper en prenumeration på Xbox One-konsolen:

• Error PBR42710
  • To change how you pay, go to xbox.com/accounts or Settings>Subscriptions on your Xbox One. If you used your Microsoft account to pay, you can’t switch to a different payment option.

Detta kan innebära att du försöker köpa en prenumeration som är av samma typ som den som redan finns i kontot. Du har redan den här prenumerationen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Gör följande på en dator om du vill lägga till ett nytt betalningsalternativ. Hjälp finns i Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto.

Obs! Utför inte detta på en mobil enhet eftersom informationen du försöker komma åt kanske inte visas på rätt sätt.

1. Gå till Mitt konto på Xbox.com.
  2. Om du inte redan är inloggad anger du ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord) och väljer sedan Logga in.
  3. Obs! Se till att du loggar in med det Microsoft-konto som hör till det Xbox-konto du vill uppdatera. Om du inte känner till ditt Microsoft-konto eller lösenord läser du Hitta ditt Microsoft-konto.

4. Välj Betalning och fakturering och sedan Betalningsalternativ.
  5. Gör något av följande:
    • Välj Lägg till kreditkort. Ange din kreditkortsinformation.
    • Välj PAY with PayPal. Följ anvisningarna om du vill lägga till ett befintligt PayPal-konto eller skapa ett nytt. PayPal är inte tillgängligt i alla regioner.

6. Välj Nästa. Sidan ”Kontrollera din faktureringsinformation” visas.
  7. Bekräfta att din information är korrekt och välj sedan SPARA INFO. Om du inte behöver göra fler ändringar klickar du på det inringade X:et i övre högra hörnet av sidan.

Lösning 2: Se Lägga till ett betalningsalternativ till ditt Xbox Live-konto om du vill uppdatera betalningsalternativet på Xbox One-konsolen.