Felet PBR75550 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen:

PBR75550 Vi kunde inte auktorisera det här.
    Försök med ett annat betalningsalternativ. If you have more questions, ask your bank.

Detta innebär att det uppstod ett problem med att auktorisera köpet du försökte genomföra.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank

Kontakta kontokortsutgivaren eller din bank och fråga om villkoren för köp från kontot och om du har behörighet att göra onlineköp med betalningsmetoden.

Lösning 2: Lägg till ett betalningsalternativ

Om du vill göra det går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.