Felet PBR9000 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp via Xbox One-konsolen:

• PBR9000
  • You’ve reached the limit of how much you can spend in the Xbox Store today.

Detta kan innebära att du har nått den dagliga utgiftsgränsen för det här kontot. Det kan också innebära att din faktureringsinformation är felaktig eller ofullständig.

Lösningar

Lösning 1: Vänta en dag
Om du har gjort inköp nyligen väntar du en dag och sedan försöker du göra inköpet igen.

Lösning 2: Kontrollera din faktureringsinformation
Det här felet kan bero på att du måste lägga till eller uppdatera din faktureringsinformation. Så här gör du:

1. Tryck på menyknappen.
  2. Välj Settings.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ.
  4. Välj Lägg till faktureringsinformation eller Ändra faktureringsadress.
  5. Ange eller uppdatera din faktureringsinformation.