Felet PBR9002 visas när du gör ett köp på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp på Xbox One-konsolen:

PBR9002

Ditt köp kan inte genomföras med det här betalningsalternativet. Försök med ett annat betalningsalternativ.

Lösning

För att lösa det här problemet lägger du till ett nytt betalningsalternativ för Microsoft-kontot och försöker sedan genomföra köpet igen med det nya betalningsalternativet. Om du vill ha hjälp går du till Ändra ett betalningsalternativ och väljer Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.