Felet PBR9012 visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen

Följande felkod och meddelande visas när du gör ett köp på Xbox One-konsolen:

PBR9012

Din betalning kunde tyvärr inte auktoriseras. Försök med ett annat betalningsalternativ. If you have more questions, ask your bank.

Detta innebär att det uppstod ett problem med att auktorisera köpet du försökte genomföra.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontakta din bank

Kontakta banken eller kontokortsföretaget och fråga om villkoren för köp från kontot och om du har behörighet att göra onlineköp med betalningsalternativet.

Lösning 2: Lägga till ett nytt betalningsalternativ

Lägg till en ny betalningsmetod till Microsoft-kontot och försök sedan genomföra köpet igen. Mer information finns på följande sidor: