Felet PBR9039 visas när du delar upp betalningen för ett köp på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker dela upp betalningen för ett köp på Xbox One-konsolen:

PBR9039

There's a problem using this credit card to split the payment. Choose a different credit card, or add a new one.

Lösning

Lös det här problemet genom att lägga till ett nytt betalningsalternativ för Microsoft-kontot och sedan försöka genomföra köpet igen med det nya alternativet. Gå till Ändra ett betalningsalternativ online och välj Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen. Sedan följer du anvisningarna.