Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Felet SVC60017 visas när du försöker lösa in en förbetald kod på Xbox One.

Följande felkod visas när du försöker lösa in en förbetald kod på Xbox One:

SVC60017

Lösning

Det här felet visar att det var ett problem med konfigurationen av den förbetalda koden. Försök lösa in koden igen om ett par timmar.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet SVC60017 visas när du försöker lösa in en förbetald kod på Xbox One." som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan