Felet XBOS3004 visas när du löser in en kod på Xbox One eller Xbox.com

Något av följande felmeddelanden visas när du försöker lösa in en kod du har köpt på din Xbox One eller Xbox.com:

Lös in en annan kod
Den kod du försöker lösa in gäller för en valuta som inte matchar platsen för ditt konto. If you have changed your location, please update the location associated with your billing account in Settings.

eller

Den här koden matchar inte din plats
Du kan inte använda den här koden där du bor. Du måste använda en kod från din region. Om du har flyttat går du till Inställningar > System och kontrollerar att din plats är korrekt.

eller

Betala med en annan valuta
XBOS3004
xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Det innebär att den valuta presentkortet köptes med inte stämmer överens med den valuta som används för ditt Microsoft-konto. Om du till exempel har ett presentkort i kanadensiska dollar kan det inte lösas in till ett Microsoft-konto i USA som använder USD.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Returnera eller byt ut presentkortet

Returnera eller byt ut Xbox-presentkortet hos den återförsäljare det köptes från. Se därefter till att du får ett kort med rätt valuta för ditt Microsoft-konto.

Lösning 2: Flytta på din Xbox One

Om du har flyttat sedan du konfigurerade din Xbox One uppdaterar du den plats som är kopplad till ditt faktureringskonto i Inställningar. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Rulla till Inställningar och välj sedan Alla inställningar.
  3. Välj System.
  4. Välj Språk och plats.
  5. Välj Plats och ändra till din nya plats.
  6. Välj Starta om nu för att starta om din Xbox One så att den nya platsen börjar gälla.
  7. När din Xbox One har startats om provar du att lösa in koden igen.

När du försöker göra ett inköp med din nya plats kommer du att ombes ange uppdaterad faktureringsinformation.

Mer information om hur du använder ett förbetalt kort finns i Hur du löser in en förbetald Xbox-kod.