Så här slår du samman ett befintligt Skype-konto med ett Microsoft-konto

Översikt

Om du använder Skype kanske du behöver slå samman ditt Skype-konto med ditt Microsoft-konto om du vill kunna använda Skype-appen på Xbox One-konsolen.

Lösning

Om du vill använda Skype-appen på Xbox One-konsolen behöver du ett Skype-konto. Gör följande när du vill slå samman ett befintligt Skype-konto med ditt Microsoft-konto:

1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Välj Skype-appen.
  1. Välj Sign in och logga sedan in på det befintliga Skype-kontot.
  2. Följande meddelande visas: “It’s time to merge.” Välj Merge.
  1. Det kan ta några minuter. När det är klart visas meddelandet ”All done! Your Microsoft and Skype accounts have been successfully merged.”
  1. Välj Okay.

Ditt Skype-konto och ditt Microsoft-konto har nu slagits samman.