Komma i gång med Xbox One

Vad du behöver        Två enkla steg        Vad kan jag göra i övrigt?        Tips och trick

Detta behöver du

Du behöver dessa fyra saker för att komma igång med din Xbox One-konsol:

En TV med HDMI     |     Ett Microsoft-konto      |     En bredbandsanslutning     |     En Xbox One-konsol

Två enkla steg

Vad kan jag göra i övrigt?

Flytta från Xbox 360 till Xbox One

Lägga till Xbox One-tillbehör

Titta på live-tv med OneGuide

När du ställer in en Xbox One-konsol och ansluter den till Xbox Live blir viss information från din Xbox 360 automatiskt tillgänglig på din Xbox One. Se vad som överförs.

Gör dina spelupplevelser mer engagerande, precisa och uppkopplade med Xbox One-tillbehör. Se hur dessa enheter tar fram de bästa nya funktionerna hos Xbox One.

Det finns fler sätt att titta och det är enklare att växla mellan TV-program och spel med Xbox One. Lär dig hur du använder de här funktionerna.

Gå från en Xbox One-konsol i originalutförande till Xbox One S

Lös in en förbetald Xbox-kod

4K i Xbox One S

Få en överblick över de nya Xbox One S-konsolfunktioner du får när du uppgraderar från en Xbox One-konsol i originalutförande – som 4K, Bluetooth med mera.

Lär dig lösa in Xbox-presentkort, Xbox Live-guldkort och andra förbetalda koder för Xbox Live-innehåll.

Med en UHD-TV som stöds kan du utnyttja 4K-innehåll. Mer information finns här.

Tips och trick

Hjälpmedel

Lär dig använda dessa inställningar för att göra det enklare och mer bekvämt att använda Xbox One.