Använd appkanaler med OneGuide

Översikt

Ytterligare programmering för utvalda appar, som Film och TV, SkyDrive med flera, kommer att visas i kanallistan i OneGuide-appen. Det innehåll som är tillgängligt för de här apparna sträcker sig från redaktionellt material till personliga favoriter.

På den här sidan beskrivs hur du lägger till video på begäran-appar i appkanallistan i OneGuide.

Lägga till appar i appkanallistan

Så här lägger du till video på begäran-appar i din appkanallista i OneGuide:

1. Rulla till höger på startsidan och välj OneGuide längst upp på skärmen.
  2. Välj Appkanaler.
OneGuide-skärmen, med alternativet ”Appkanaler” markerat.
  1. På skärmen Appkanaler visas en lista med populära appkanaler under Hitta kanaler.
    Obs! Om den appkanal du gillar bäst inte finns med på listan kan du välja Fler appkanaler. Då visas den kompletta katalogen med appkanaler som stöds.
Ett exempel på skärmen Appkanaler, med Hulu Plus-appen markerad
  1. När du hittar den appkanal du är ute efter trycker du på Y-knappen  på handkontrollen för att visa appkanalsleverantören.
Dialogrutan Bläddra på skärmen Appkanaler
  1. Rulla till stjärnan till höger om appens logotyppanel och tryck sedan på A-knappen  på handkontrollen för att lägga till appkanalen bland dina favoriter.
Dialogrutan Bläddra på skärmen Appkanaler, med Bravo Now-appen markerad
  1. Tryck på B-knappen  på handkontrollen för att komma tillbaka till skärmen Appkanaler. Den nya appkanalen visas nu på skärmen Appkanal och går att komma åt snabbt.
Skärmen Appkanaler, med alternativet ”Fler appkanaler” markerat.